Friday, April 25, 2014

SubhanaAllah!.. Kubur jenazah seorang ibu tunggal beranak dua, Adzlin Lin Halimi bercahaya.

Berkat Amalan Zikir, Kubur Ibu Tunggal Adzlin Lin Halimi Bercahaya

Gambar yang tersebar di media sosial ini mungkin juga merujuk kepada refleksi (balikan) cahaya pada penutup papan keranda dan kain kafan yang putih namun dari mata kasar dan aspek lainnya memang ada kelainan.

Tetapi adakah penutup papan keranda dan kain kafan putih boleh menyebabkan refleksi cahaya kekuningan pada siang hari?. Anda fikirlah sendiri.

Jenazah Allahyarhamah Adzlin Lin Halimi (Haslinatul Adzlin) dikebumikan di Batu 8, Changkat Jering, Taiping selepas Asar. 

Allahyarhamah dari Ipoh, Perak dan meninggal di Hospital KL pada 20.4.2014 jam 8.52am (Ahad) kerana menghidap Breast Cancer dan merebak ke tulang sum-sum serta hatinya.

Merupakan ibu tunggal kepada 2 orang anaknya iaitu Aina Sofiya dan Amsyar Zarif yang masih kecil. Sepanjang hayatnya, arwah sangat tabah menghadapi segala dugaan yang dihadapi dan sewaktu sakaratul maut, beliau berzikir LAAILLAH HAILLALLAH selama hampir 4 jam tanpa henti sebelum subuh sehinggalah ke akhir nafasnya yang berhenti perlahan-lahan. - malaysianreview.com

No comments:

Post a Comment