Tuesday, April 1, 2014

MH370: MH370 BENAR-BENAR TERGANTUNG DI AWAN?#MH370: BUKTI DAN PETUNJUK BARU PESAWAT MH370 'TERGANTUNG DI AWAN' - NAJIB RAZAK | Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak tidak pernah menyebut perkataan "terhempas atau tiada yang terselamat" semasa mengumumkan bahawa Penerbangan MH370 berakhir di selatan Lautan Hindi 24 Mac lalu.

Perkara ini dijelaskan pemangku Menteri Pengangkutan Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein dalam sidang akhbar rutin hari ini berikutan tuntutan maaf keluarga penumpang warga China daripada kerajaan Malaysia.

Najib hanya sebut perkataan "ended" di lautan Hindi tidak menyebut 'crash' atau 'no survivors'. Maknanya kapal terbang MH370 tergantung di situ. Tak jatuh terhempas walapun kehabisan minyak??

Kalau kita faham sama dengan pendapat BOMOH GILA yang kata kapal terbang tergantung di tiga negara!!


Saya rasa setelah 24 hari tak jumpa cari.. semua orang mula nak jadi gila! Paling awal jadi gila Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan berpendirian penumpang dan anak kapal pesawat MH370 beragama Islam bergelar "syahid akhirat".

Hari-hari kita baca yasin dan al fatihah.. mati syahid tapi tak boleh solat jenazah.

Sebelum ini wartawan Perancis tanya Hishammuddin "Can you confirm that you are PM Najib’s cousin? Are you protected?" ...


Wartawan wanita dari Perancis ini membuatkan Hishamuddin Hussein kelihatan terpegun dalam sidang media tersebut.

Sebelum menjawab Hishamuddin telah bertanyakan kepada wartawan tersebut beliau dari akhbar negara mana.

"Yes I can confirm that Najib is my cousin, and I do not know what am I supposed to be protected from," jawab Hishamuddin yang kelihatan agak tidak selesa dan terganggu menyebabkan para wartawan dalam dan luar negara di Sama Sama Hotel Sepang pecah perut gelak kat dia. -Tempayan RetanNo comments:

Post a Comment