Thursday, July 3, 2014

Azwan Hina Makanan Bazar Ramadhan? Mcm Sampah?

beautifulnara
Kalau bab melahar rasanya sampai sekarang tak ada orang boleh lawan Azwan Ali.
Bukan apa, ayatnya kadang-kadang terlalu bombastik sampai terkedu nak faham.
Terbaru Azwan telah memaki hamun kebanyakan penjual bazar Ramadan sekitar KL yang disifatkannya menjual makanan tak sedap dan rasa sampah.
Tak tahulah peniaga bazar Ramadan mana yang sudah menekan suis kemarahan Azwan tahun ini apabila dia termakan tahu sumbat basi tapi kata Azwan dia sudah pangkah semua bazar Ramadan sekitar KL.
azwan
Bila ditegur beberapa pengikut yang tidak setuju dengan kenyataannya Azwan terus meroyan dengan menyamakan mereka ini sebagai anak setan, keturunan pemakan sampah dan hidup merempat sampai tergamak makan tahi.
Maka ‘anak-anak setan’ ini kata Azwan, dengan segera akan diblok oleh pembantu peribadinya yang dibayar RM3,000 seminggu untuk tugas begini secepat mungkin.
Peh, dahsyat betul cara Azwan menggambarkan perasaan hatinya kan? Tak dinafikan apa yang dikatakan Azwan memang ada benarnya cuma mungkin ayat digunakan keterlaluan sampai ke tahap menghina.
Semoga sempena Ramadan ini, keberkatannya dapat melembutkan sedikit hati seorang Azwan Ali agar berfikir dalam-dalam sebelum berbicara… Klik sini baca lagi komen bingai bangang Azwan di #mynewshub

No comments:

Post a Comment